Produkter till privatpersoner

Hos oss på Hammarlyck Rehab Team kan du köpa Må bra-produkter lokalt i Linköping med omnejd.

 

Har vi inte de produkter du efterfrågar kan vi ta hem dem från någon av våra leverantörer. 

Vi säljer bland annat produkter inom nedanstående områden.

Balans och stabilitet

Balans och stabilitet är ett viktigt träningsområde, speciellt för den som kommit upp i åldern. Att träna cirka fem minuter på en balansplatta som passar just dig kan göra stor skillnad. Hos oss hittar du flera olika typer av balansplattor. Hör av dig till oss så hjälper vi till att hitta den som är bäst för just dig. 

Fallprevention

Fall i hemmet är tyvärr vanligare än vi tror och antalet dödsfall relaterat till fall i hemmet överstiger antalet omkomna i trafiken varje år. Hos oss hittar du produkter som hjälper dig att undvika och/eller minska risken för allvarliga skador vid fall. I vårt sortiment finns bland annat halksockor, höftskyddsbyxor, halkskydd till skor med mera.

Behandlingshjälpmedel

Egenbehandling är både effektivt och ekonomiskt. Vi hjälper dig att hitta rätt behandlingshjälpmedel. Vi har allt från ortoser för rygg, knä och fotleder till massageapparater, hjälpmedel för smärtbehandling och mycket mer. Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt produkter.

Övriga träningsprodukter

Friskvård innebär att vara fysiskt aktiv. Hos oss hittar du flera enkla träningshjälpmedel som gör att din aktivitet blir mer effektiv. I vårt sortiment finns hantlar, viktmanchetter, gymnastikpinnar, gummiband och mycket annat. Förutom bra hjälpmedel kan vi även komma med goda råd för att göra din träning så effektiv som möjligt.